Over mij

Al sinds jonge leeftijd heeft het werken met computers mij altijd geïnteresseerd. En dan was ik niet zozeer gericht op de hardware, maar meer in hetgeen dat je ermee kon doen. Begonnen op de commodore 64 en nu uiteindelijk bezig achter mijn laptop. Steeds ben ik op zoek naar manieren hoe iets sneller en handiger gedaan kan worden. Niet alleen op de computer, maar ook in het dagelijkse leven: hoe kan ik zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd.

Mijn eerste website

Een aantal jaar geleden hebben we in Sterksel een Tweedehands kinderbeurs opgericht, waarvoor iemand anders in het bestuur ooit een website gemaakt heeft. Toen zij ermee stopte heb ik deze taak overgenomen, maar had ik absoluut nog geen verstand van html. Het leek me vooral heel moeilijk. De pagina die we toen hadden was gemaakt in Frontpage en zag er heel druk uit: dat moest beter.

Samenwerken stimuleert

Dat is de rede dat ik mij samen met iemand die op dezelfde lijn zit als ik eens begonnen ben aan een beetje zelfstudie in html. Het bleek toch wel goed te doen en al snel heb ik de site van de kinderbeurs in een nieuw jasje gegoten en daar later nog wat extra features aan toegevoegd zoals bijvoorbeeld de automatische inschrijving via een formulier. Dit maakt het niet alleen voor de gebruiker makkelijker, maar ook aan onze eigen kant. We krijgen dan alle informatie op de manier aangeleverd, zoals we zelf graag willen.

Hobby

Als hobby maakte ik nu zo af en toe ook wat sites voor anderen. Tot op dat moment vooral voor familieleden, vrienden en bekenden. Maar had me altijd voorgenomen dat als de kans zich voordoet, ik hier best wat meer in zou willen gaan doen.KvK inschrijving

En vanaf 1 december 2014 is het dan zo ver: Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. INJA Design is een echte eenmanszaak geworden.

Ingrid Jansen